Cautare

4911 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (3.89 secunde)
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Cum a evoluat Romania pe plan economic in ultimii ani in raport cu alte tari europene Comparativ cu alte tari europene, pe plan economic Romania nu a avut o evolutie favorabila, ci dimpotriva.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani. In mod curent, AVC-ul e asociat cu imbatranirea.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca:
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
in judetul Dolj. Cei sase membri ai bandei, aflati in prezent in stare de arest, sunt:
Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
In timp ce mii de oameni si-au pierdut locurile de munca, iar bugetarilor le-au scazut salariile, exista angajati ai statului care au jubilat in luna august, pentru ca au incasat stimulente pe doua luni.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul. ... Udrea a fost considerata in ultimii ani cea mai apropiata colaboratoare a presedintelui Basescu.
Unul dintre cele mai asteptate materiale discografice ale anului 2010 a fost lansat recentla Plaza Romania, in prezenta jurnalistilor si a tuturor celor care au contribuit la acest proiect muzical.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010. ... Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016.
o lege pentru persoanele cu autism in vigoare de la 1.01.2011 si inaplicabilă
Romania nu va inregistra o crestere economica semnificativa anul viitor, sustine candidatul Opozitiei la scaunul de premier, care sustine ca modificarea legii de organizare a Guvernului, astfel incat Cabinetul Boc sa poata veni cu bugetul in Parlament, a fost un lucru bun.
Exporturile romanesti de echipamente si servicii industriale destinate sectorului de petrol si gaze au avut, in general, un trend crescator in ultimii ani, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). ... Orientul Mijlociu continua sa-si mentina pozitia de lider in regiune datorita investitiilor masive.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
google-analytics.com